Bedrijfsfinanciering

MKBfs.nl is pas tevreden als u dat bent. Voor diverse vormen van bedrijfsfinanciering kunt u bij ons terecht. Neem gerust een kijkje in het overzicht hieronder. 

  • Bancaire financiering
  • Factoring
  • Werkkapitaalfinanciering
  • Leasing
  • Alternatieve Financiers
  • Vastgoed Financiering
  • Crowdfunding

Bancaire financiering: de meeste mkb-ondernemers maken gebruik van een (huis)bankfaciliteit. Denk aan een rekening courant, middellange lening of een vastgoed hypotheek. Het bank- en financieringslandschap is sterk aan verandering onderhevig. Daarmee wellicht het product dat u afneemt ook. MKBfs.nl helpt u graag de juiste keuze te maken. 

Factoring: flexibel krediet op basis van verpanding of verkoop van de debiteuren aan een factormaatschappij. Een groeifaciliteit die zich aanpast aan uw omzettoename. Nederland kent meer dan 50 factormaatschappijen met variërende regels en tarieven. MKBfs.nl navigeert u graag naar het juiste adres. Uw voordeel: de beste condities en voorwaarden.

Werkkapitaalfinanciering: een combinatiefaciliteit van orders of voorraden en debiteuren om zo uw inkoop te faciliteren. Maximalisering van een flexibele kredietfaciliteit op basis van aanwezige en toekomstige assets.

Leasing: de aanschaf of vervanging van bedrijfsmiddelen, inventaris, voertuigen of machines heeft grote impact op de liquiditeit van een onderneming. Leasing kan hierbij een oplossing zijn. MKBfs.nl heeft direct contact met meerdere leasemaatschappijen welke snel kunnen handelen tegen gunstige voorwaarden.

Alternatieve financiers: deze bieden flexibele financieringsvormen aan. Ze zijn vaak complementair en daardoor goed te combineren met financiers/banken. MKBfs.nl heeft een online-partnersamenwerking met verschillende financiers. Dit maakt het mogelijk direct en snel te schakelen. Een mooie bijkomstigheid is exclusieve korting voor de mkb-ondernemer.

Vastgoedfinanciering: banken zijn terughoudend als het gaat om vastgoedfinancieringen voor mkb-ondernemers. Mede daardoor zijn alternatieven vastgoedfinanciers ontstaan. Mkbfs.nl verstrekt maatwerk door het vastgoed(project) aan te bieden bij de juiste financier of investeerder.

Crowdfunding: een financieringsvorm die steeds bekender en groter wordt onder mkb’ers. Laagdrempeligheid bevordert deze forse groeimarkt in Nederland. Een grote groep, vaak particuliere investeerders, zorgt voor de financiële middelen die nodig zijn om de droom van de mkb-ondernemer te realiseren.

 

Voor de meest uiteenlopende soorten financiering kunt u terecht bij één loket: MKBfinancieringsspecialist.nl.

snel contact