Over ons

MKBfs.nl is onderdeel van Pieters Finance Consultancy, met oprichter Tanno Pieters (1962). Naast zijn topsportcarrière (ex-basketbal International) is hij sinds 1984 werkzaam in de financiële sector. Inmiddels heeft hij diverse senior management en directiefuncties bekleed.

Onze kennis

Jarenlang werkzaam geweest en kennis opgedaan bij grootbanken als ABN AMRO Bank, Rabobank Groep, ING Bank, Deutsche Bank en Credit Agricole Groep.

Daarnaast bekend en ervaring met alternatieve financiers en private investeerders, garanderen passende oplossingen voor financieringen. 

MKBfs.nl spreekt de taal van de banken en alternatieve financiers. Ook beschikt MKBfs.nl over een geselecteerd netwerk van juristen, investeerders en accountants. Dit houdt de lijnen kort en maakt dat rechtstreeks met de beslissingsbevoegden en overige experts geschakeld kan worden.

“Een adequate oplossing voor iedere financieringsaanvraag.”

Kortom

Goede samenwerking met banken, financiers en investeerders; rekening houdend met bedrijfs- en ethische richtlijnen. Expertise, realiteitszin, mensenkennis, hands-on aanpak en nuchterheid maken MKBfs.nl een betrouwbare kundige partij. Een expert die het samenspel tussen de verschillende partijen weet te regisseren. Wij verbinden het juiste kapitaal met de mkb-ondernemer.

snel contact